Super Meter Jackpot

Krastoppers krasloten beschikken over een uniek prijzen beleid en zelfs over een echte super jackpot die je met het krassen van online krasloten bij Krastoppers kunt winnen. Hoewel Krastoppers iedere maand weer voor duizenden euro’s aan prijzen geld uitkeert heeft Krastoppers voor de echte geluksvogels een Jackpot in het leven geroepen waar je in één klap schat rijk mee kunt worden. De zogenaamde Super Meter Jackpot van Krastoppers is een progressieve jackpot die letterlijk iedere seconde groter en groter wordt. In de afbeelding hieronder zie je een afbeelding van het online kraslot Bingoballen krassen en rechts van het kraslot staat de super meter jackpot.

Hoe werkt het?
Bij elk online kraslot dat bij Krastoppers verkocht wordt zal er 10% van het aankoop bedrag in de Super Jackpot verdwijnen. Op het moment dat er dus een online kraslot verkocht wordt van €0,10 cent dan zal er €0,01 cent in de jackpot gestopt worden. Wanneer er een online kraslot van €2,50 verkocht dan wordt er €0,25 cent in de pot gestopt waardoor de Super Jackpot Meter continu groeit.

De online krasloten van Krastoppers hebben op ieder kraslot een extra krasvakje staan die speciaal bedoel zijn voor de super meter jackpot. Het symbool voor de super meter jackpot is een pot met goud. Als er op de pot goud +1 staat zal de super meter jackpot één punt stijgen. Op het moment dat er een 0 verschijnt op de pot goud zal de super meter jackpot weer één punt dalen. Zo gauw de super meter jackpot vol is ontvang je als speler een jackpotmunt.

De jackpotmunt geeft je toegang tot het kopen van de felbegeerde jackpot kaart die je kunt kopen voor €5,- euro. Als je op deze jackpot kraslot drie potten met goud ziet verschijnen win je de super meter jackpot van Krastoppers die een gigantische prijs bevat van tientallen duizenden euro’s. Het maakt absoluut niet uit met welke online krasloten je speelt want bij alle krasloten maak je evenveel kans op de super meter jackpot.

Reacties zijn gesloten.