Speel Tegoed Kopen

Bij Krastoppers worden er enorm veel prijzen gewonnen en er wordt dus ook veel speel tegoed gestort op de diverse speel accounts. Iedere dag vinden er bij Krastoppers honderden transacties plaats en het is altijd handig om te weten hoe je het beste geld kunt storten om speel tegoed te kopen bij Krastoppers. De online krasloten van Krastoppers worden gespeeld door een heel breed publiek en daarom heeft ook de organisatie van Krastoppers diverse mogelijkheden beschikbaar gesteld om geld te kunnen storten. Natuurlijk is gratis krasloten spelen hartstikke leuk maar bij Krastoppers is er dan geen mogelijkheid om echte prijzen te winnen.

Met iDeal krasloten speel tegoed kopen
Speel tegoed kopen met iDealVia het Nederlandse betaal systeem iDeal krasloten speel tegoed kopen is tot op heden de meest gebruikte methode. Je bent als speler dankzij iDeal zelf in staat om te beslissen hoeveel geld je op je speel account wilt storten. Het gebruik van iDeal is makkelijk omdat het aan je eigen persoonlijke bankrekening zit gekoppeld en betaalopdrachten worden dan ook binnen enkele seconden afgehandeld waardoor het geld dat je gestort hebt op je Krastoppers account er direct op staat. Het voordeel van geld storten met iDeal is de bonus die er aan verbonden zit. Als spelers namelijk met iDeal geld storten krijgen deze spelers van Krastoppers een bonus van 100% waardoor het speel tegoed wordt verdubbeld. Spelers moeten hiervoor wel een minimale storting doen van €25,- euro en Krastoppers zal hierop direct de storting met 100% verdubbelen naar €50,- euro.

Met de telefoon krasloten speel tegoed kopen
Speel tegoed kopen met de telefoonHet aankopen van speel tegoed via de telefoon is een veelgebruikte manier om geld op het speel account te storten. Deze methode wordt met name veel gebruikt door spelers die maar met enkele euro’s krasloten willen spelen en dat is het bellen van het speciale 0900 nummer een makkelijke manier. Op het einde van de maand wordt het speel tegoed dat je via je gewone of mobiele telefoon hebt gekocht gewoon bij je telefoon rekening opgeteld en dit bedrag zal door de desbetreffende provider automatisch van je rekening worden afgeschreven. Het kopen van speel tegoed via de telefoon is erg makkelijk en voor iedereen toegankelijk.

Het speel tegoed dat je krijgt bij een storting
Het speel tegoed dat je krijgt bij een stortingOmdat online krasloten van Krastoppers zo goedkoop zijn kan je voor slechts een paar euro veel krasloten online krassen. Het goedkoopste online kraslot kost namelijk maar €0,10 cent en voor het duurste online kraslot betaal je €2,50. Het enige kraslot van Krastoppers dat duurder is dan €2,50 is het Jackpot kraslot want die kost €5,- euro maar je maakt hier wel kans mee om de Super Meter Jackpot mee te winnen. Wil je meer weten over hoe de Super Meter Jackpot werkt verwijzen wij je graag door naar de desbetreffende pagina.

Reacties zijn gesloten.